Ecofarm de Foundation

Ecofarm de Foundation bouwt sinds 2018 aan een duurzame plek, om zo een foundation te bieden voor een gebalanceerd leven. Het water komt uit de grond, het voedsel uit eigen bodem, en de energie van de zon en de wind. Er is de mogelijkheid voor jong en oud om samen te zijn in de natuur, van elkaar te leren, te spelen, te rusten en actief bezig te zijn. De natuur wordt op het terrein in zijn oorspronkelijk staat terug gebracht d.m.v permacultuur, met een biodivers voedselbos, boomgaard, wilde bloemenweide en een kleinschalige naturologische pluktuin met een circulatiesysteem.

Vanaf het ontstaan van dit initiatief ben ik als artdirector nauw betrokken geweest bij het ontwerpen van deze mooie idee├źn. Zoals het logo, de fotografie, film, de teksten op de website, de illustratieve branding en het organiseren van evenementen zoals de seizoensvieringen, het midzomer moestuin concert en de vrijwilligers dagen. Dit is terug te vinden op de website en Instagram.

Contact

Jolien Wallis de Vries
Utrecht, Nederland

jolienwallisdevries@gmail.com

KVK: 70508178
BTW-id: NL002306234B27
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram