Graag werk ik in samenwerkingsverband aan verschillende creatieve projecten. Wil je bijvoorbeeld graag een illustratie laten maken? Om je verhaal te visualiseren of je product of dienst een speelse uitstraling te geven? Ik help je graag! Met mijn illustraties creĆ«er ik een sfeer en verhelder ik je verhaal op een toegankelijke manier. Neem eens een kijkje bij mijn samenwerkingsprojecten om een indruk te krijgen van wat ik zoal maak.
Maar wat kost een illustratie nou eigenlijk..? Dat hangt helemaal af van hoe gedetailleerd je het wilt hebben, met welk medium en op welk formaat. Als illustrator is mijn uurtarief 50 euro. Soms kan het fijner zijn om een vastbedrag voor het project af te spreken.  Hieronder vind je een overzicht van de prijzen die ik daarvoor hanteer.
Poster/flyer: vanaf 50,-
Eenvoudige Zwart-wit illustratie: vanaf 50,-
Eenvoudige gekleurde illustratie: vanaf 75,-
Grote/complexe illustratie/spread: vanaf 150,-

(De prijzen zijn excl. print-/ verzendkosten, btw en reiskosten,
incl. basislicentie: zo blijft het auteursrecht bij mij als maker).
Per extra aanpassing na de feedback ronde hanteer ik 12,50


Set van 6 illustratieve elementen/icoontjes: vanaf 200,-Sociale Media / website afbeeldingen: vanaf 50,- 
(excl. btw en reiskosten)
Logo: vanaf 200,-
(excl. btw en reiskosten)
Per extra aanpassing 12,50

In mijn illustraties steek ik graag veel liefde en tijd. Ik stel je eerst allerlei vragen, zoek vervolgens referentiebeelden, maak schetsen met de hand, bewerk het digitaal en maak aanpassingen met jouw feedback. Daarna lever ik je de juiste bestanden aan.


De illustratieve elementen/icoontjes die ik maak zijn in te zetten op je website, sociale media of een verpakking.

Bij het fotograferen voor een website of voor op Sociale Media, stel ik je eerst wat vragen en ga ik daarna aan de slag met foto's maken. Ik maak een selectie waar je uit kunt kiezen en kan ze eventueel voor je online zetten.
Voor het maken van een logo stel ik je graag als eerst allerlei vragen, zoek vervolgens referentiebeelden, maak naar keuze eventueel 3 schetsvoorstellen en een moodboard. Daarna werk ik 1 schets uit en bewerk ik digitaal. Vervolgens maak ik aanpassingen met jouw feedback. Je ontvangt het logo in verschillende formaten, incl. bronbestand, eventueel ook een Favicon icoon ontwerp voor je website en Kleurcodes.

Contact

Jolien Wallis de Vries
Utrecht, Nederland

jolienwallisdevries@gmail.com

KVK: 70508178
BTW-id: NL002306234
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram