Thuismakers collectief en KIEM

Het Thuismakers Collectief organiseert projecten rondom het thema thuisgevoel. Ze gaan het gesprek aan met bewoners en werken samen met o.a. gemeenten, woningcorporaties en zorginstellingen, om de sociale cohesie in de buurt te versterken en een leefbare stad te creëren die mensen zich eigen kunnen maken. Zo leren buren elkaar kennen, ontstaan er mooie ontmoetingsplekken en worden er activiteiten door bewoners georganiseerd voor de buurt.

Passend bij deze projecten bracht ik hun ideeën visueel in beeld door middel van posters en illustratief ontwerp.
Ook ontwierp ik de huisstijl voor KIEM, een duurzaam kenniscentrum dat door het Thuismakers collectief in de zomer van 2021 is opgezet bij het Wachterliedplantsoen in Bos en Lommer, Amsterdam. Op deze locatie vindt je onder anderen ook het buurthuis Wachterlied, de kinderboerderij en als onderdeel van KIEM is er ook een eetcafe. Hiervoor maakte ik een logo, menukaart, 'bomen herken' kaart, plattegrond en verscheidene posters, folders en kaartjes.

Contact

Jolien Wallis de Vries
Utrecht, Nederland

jolienwallisdevries@gmail.com

KVK: 70508178
BTW-id: NL002306234B27
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram